EnvernissatsEn la secció de envernissats oferim molta varietat de productes com poden ser vernissos a base dissolvent o base aigua com també per interior o exterior. Tot això amb la tonalitat de matisats i duresa que el client desitgi.

Dins l'apartat dels envernissats també oferim el servei de tenyir la fusta abans de ser envernissada que consisteix a trobar el color que més desitgi el client, mitjançant conjunts de mostraris per tal d'aconseguir l'adequat.

Entre els envernissats i els lacats hi ha l'opció dels decapats que es basa en compaginar vernissos, laques i patines per oferir un acabat desgastat i transparent en qualsevol tipus de peça.

Per altra banda oferim un producte que tot i aplicat a la peça dona una visió de tauló natural, sense deixar-se veure brillantors ni acumulacions de vernís de cap tipus.

Oferim vernissos naturals de plantes per tal de minimitzar les emissions nocives.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.