Què t'oferim?


Envernissats

En la secció de envernissats oferim molta varietat de productes com poden ser vernissos a base dissolvent o base aigua com també per interior o exterior. Tot això amb la tonalitat de matisats i duresa que el client desitgi.

Dins l'apartat dels envernissats també oferim el servei de tenyir la fusta abans de ser envernissada que consisteix a trobar el color que més desitgi el client, mitjançant conjunts de mostraris per tal d'aconseguir l'adequat.

Lacats

En la secció de lacats oferim una alta varietat de colors de totes les cartes possibles.

Disposem d'un lector làser per llegir colors i poder igualar la mostra amb exactitud, tot això amb l'acabat de mate/brillo que el client desitgi.

Dins dels lacats també hi ha els lacats texturats que avui en dia està molt de moda pel seu tacte granulat que l'hi dóna una alta duresa i resistència.

El millor dels serveis

Verni-lux com a empresa ens dediquem a oferir tot tipus de serveis especialitzats en tractaments de fusta i mobles que són: envernissats, lacats, texturats, tints, decapats i molts d'altres.

A la nostra empresa disposem d'una infraestructura adequada a l'actualitat per tal d'oferir els millors serveis i de qualitat que es basa en dues cabines independents amb zona de polits i zona d'embalatges.

Professionals

Com a Empresa treballem molt per a professionals i per això ens hem especialitzat molt en aquest sector

Aquest apartat engloba tot el que són: fusters, fabriques de mobles, botigues, franquícies, complexos hotelers i obra publica.

Dit això cal remarcar la eficiència, rapidesa i professionalitat que oferim en cada una de les nostres obres.

Particulars

En aquest apartat ens basem a donar servei a tot allò relacionat em les llars, ja que com tots sabem cada cert temps tota la fusta necessita el seu manteniment com ara: Cases de fusta, portes de pas, armaris, finestres, sostres de maxembrat, porxos de jardí i mobiliari en general.

Tot això amb la màxima rapidesa i netedat per causar les mínimes molèsties als que hi habiten.

Canvi d'imatge

Com ja sabem el cost de comprar mobiliari nou per substituir el que sens ha fet vell es elevat, per això oferim la opció tan a Professionals com a Particulars a que això no passi.

En aquests dos apartats oferim el servei de la restauració del mobiliari (ja siguin mobles de DM, fusta massissa, melamina o fòrmica) que consisteix en restaurar el mobiliari ja existent i buscar la millor opció per donar-hi el canvi d’imatge i personalitat que el client desitgi, Ja que el cost serà inferior i la finalitat la mateixa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.